Linssen Grand Sturdy 40.9 AC "Abuela"
12,85m x 4,30m, 1,20m Tiefgang | 3 Kabinen, 8 Schlafplätze

Nieuwsbrief 2023 (Nederlands)

Beste Abuela-vrienden,

Jullie ontvangen dit bericht omdat jullie ofwel al onvergetelijke momenten op de Abuela hebben beleefd, of interesse hebben getoond om met onze Abuela te reizen. Als jullie in de toekomst geen dergelijke updates meer willen ontvangen, laat het ons dan gewoon weten.

Wat een jaar!

We hadden het genoegen om veel prachtige mensen te ontmoeten en waardevolle ervaringen op te doen. Het brengt ons grote vreugde, en het is onze drijfveer, om in jullie stralende ogen te kijken nadat jullie een mooie tijd op onze geliefde Abuela hebben doorgebracht.

Hier zijn enkele spannende verbeteringen die we aan boord van de Abuela hebben aangebracht:

  • Meer stroom aan boord: We hebben tal van extra stopcontacten en laadmogelijkheden geïnstalleerd. Vooral praktisch is de nieuwe laadmogelijkheid bij de stuurstand, zodat je je telefoon ook tijdens het varen kunt opladen, als je met een app navigeert.
  • Koeling: Een koelbox met 12V-aansluiting is nu ook permanent aan boord, zodat jullie drankjes altijd lekker koel blijven. Voor degenen die meer koelruimte nodig hebben, bestaat de mogelijkheid om een tweede box van thuis mee te nemen en ook daar aan te sluiten.
  • Verlichting: In de salon hebben we voor gezelligere avonden een LED-strip geïnstalleerd. Momenteel is deze te bedienen via Siri, maar we werken eraan om binnenkort een schakelaar voor de bediening te integreren.
  • Beter internet: Omdat ik vaak vanaf boord werk, was een betrouwbare internetverbinding voor mij erg belangrijk. We hebben een versterkende buitenantenne geïnstalleerd om overal op de Abuela goed internet te garanderen. Mocht dit niet naar tevredenheid zijn, overwegen we de aanschaf van een Starlink-systeem aan het einde van het seizoen.
  • Kuchenbude: Nadat enkele naden los waren gekomen, hebben we de tent naar de fabrikant gestuurd. Het is niet alleen gerepareerd, maar ook gereinigd en opnieuw geïmpregneerd, waardoor het er nu als nieuw uitziet.
  • Zijramen bij de stuurstand: Helaas zijn tijdens de periode dat de tent niet gemonteerd was, de zijramen bij de stuurstand beschadigd door de wind. We zijn nog in overleg met de verzekering, maar de nieuwe ramen zijn al besteld. We hopen dat deze in januari geleverd worden en dat ook de lakkrassen voor het begin van het seizoen gerepareerd zullen zijn.
  • Buitendouche en SUP: Voor het badseizoen hebben we een buitendouche met warm water en een optioneel te boeken SUP aangeschaft - perfect voor watersportfans!
  • Verdere verbeteringen: We hebben de oude radioantenne vervangen, een nieuwe hoge stoel naast de stuurstoel geplaatst en de tafel op het achterdek gestabiliseerd, zodat deze niet meer wiebelt.
  • Black Friday-koopje: Een nieuwe koffievolautomaat! Nu is er aan boord heerlijke koffie zonder al het capsuleafval.

En nog een paar andere kleine dingen die ik hier niet bijzonder vermeldenswaardig vind.

We hebben nog veel ideeën voor het komende seizoen en kijken ernaar uit deze stap voor stap te implementeren. We zijn benieuwd naar de nieuwe gezichten die we in 2024 mogen verwelkomen en hopen velen van jullie opnieuw aan boord te zien.

Wij wensen jullie allemaal een fantastisch jaar 2024!

Met hartelijke groeten,

Jullie Abuela Crew